Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några ord i bruset

pulsen pulserar
hjärtat rusar mot himlen
händerna skakar
rytmen byggs upp
stegen fördubblas
självlysande moln om natten
jorden skakar
murarna raseras
tankarna sprids
dina tankar
möter mina




Fri vers av Henrik Sjöberg
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-12 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg