Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ung konstnärinna skriver...


Brevet 5

Bästa Monsieur X,

Idag fick jag ett underligt meddelande via ett lika märkligt \"medium\"?
Var det från Er Monsieur?
Jag har läst den berörda texten om och om igen, men förstår ej...?
Vill Ni TALA med mig Monsieur?
Visserligen är även jag en stor entusiast av gåtor, men är det ändå inte på tiden att vi talar klarspråk med varandra - en gång för alla?

Ni tycks veta att jag vill samtala med Er på tu man hand. Om jag har förstått meddelandets innebörd korrekt, så är också Ni nu villig att tala, eller...
Är det bara ytterligare en av Era \"avvägningar\" innan Ni ånyo ändrar ER?
Jag hoppas att ni är medveten om, att ju mer man väger fram och tillbaka på vågen, desto större är risken för den att tippa över...
Man kan väga för och emot i det oändliga, utan att komma fram till ett endaste vitten. Hur skulle det vara om Ni vågade av-väga...?

Jag tänker inte äta upp Er Monsieur - även om jag är mycket förtjust i sega gubbar!
Une tasse du café på något trevligt ställe, kan väl inte vara så farligt, hein?
Ni är innehavaren av \"vågen\" Monsieur, och jag kan inte antasta er ytterligare - det är emot min självbevarelsedrift.
Ni har mitt telefonnummer och vet var jag bor...
S´attendre á...?

Med vänlig hälsning Clara. W.




Fri vers av Carola Jeryd
Läst 552 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-15 22:57



Bookmark and Share


  jörgen g
Det enda jag spontant måste ifrågasätta är hur denna text lyckats bli läst över 200 gånger utan att en enda människa känt sig manad att kommentera dess innehåll??!

Det är nästan värt en alldeles egen applåd... eller... inte!!

Du begåvade, så underfyndigt (dubbelbottnat, mångbottnat, tvetydigt; listigt, lurigt, fiffigt, fyndigt, klurigt) du skriver...

Applåd!!!
2011-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för