Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midnatt är en trädgård

Midnatt är en trädgård
där månen hänger
som en hemlighetsfull frukt
överst i äppleträdet.

Tiden ristar lönnrunor
i hud och bark.

Gräv i midnattens mull.
Riv i rötternas hemligheter
glömt silver och gömda kroppar.

Natten flämtar svagt.
Ugglans blick går inte att möta.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-14 21:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rikt bildspråk - som alltid!
2020-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP