Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
avancerat svammel fast med knorr


Älskar DOKTORN och hans muskler




Apropå ingenting kom jag över en sida som
"doktorn.com" har och det ante mig att värken jag känner
när jag blir kåt kan transformeras till ren muskelvärk
- inte bara i penis utan de muskler som är engagerade
kan vara: "Scalenerna, Trapezius, Supraspinatus,
Infraspinatus, Teres minor, Latissimus dorsi,
Teres major, Subscapularis, Deltoideus och Choracobrachialis".

Och det kunde jag aldrig ha räknat ut själv om inte den där
senaste orgasmen, 2016, fortfarande skulle haft effekt på
mitt psykiska allmäntillstånd och gjort mig så
vimmelkantigt galen som jag i själva verket alltid har varit
och således börjat tro på att t o m "Subscapularis", för
att inte tala om " Choracobrachialis" skulle påverka
mitt sexliv.

Jag blir så glad nu.

Jag sitter ihop.

Med muskler, psyke och allt.

På latin dessutom.

Och jag har en penis.

Phallus Gallus !




Fri vers (Prosapoesi) av Gunnar Hilén VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-28 13:44



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Absolut Lena ! Men vi gör ett undantag.....tack !!!!!!!!!!!
2020-10-29

    Lena Staaf VIP
Rolig dikt och härliga kommentarer dessutom! Jag gillar också skrattmuskletna, de små små i ansiktet, men de är väl helt ovidkommande i detta vetenskapligt gravallvarliga sällskap?
2020-10-29

  Horace
Jag hör protester från
de minsta och de glömda
musculi stapedii på var sin
sida och från de allra minsta
men talrikaste muskelarbetarna
musculi arrectori pili. Alla de
känner sig exkluderade och
hotar att strejka, anförda av
den enväldige musculus cremaster,
Atlas punghöjaren den ärorike.
Skynda att blidka annars hotar
flintskalle och knäpung

Tack för dikten


2020-10-28

  alicja lappalainen VIP
"Phallus" Gallus .... domesticus?:):)
2020-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP