Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad finns det bakom drömmen?

Kanske en annan dröm?
En dröm som du drömmer i drömmen
Eller så är det bara väsen och oväsen
Tomma blickar mitt i skärmen
Men en vilja att resa i väg

Någonstans långt bort
Där du kan börja ett nytt liv
Långt bortom drömmen




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 104 gånger
Publicerad 2020-10-28 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP