Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inspirationsfritt väder


inuti mej är det torrt gult gräs, under het sol som står högt
varmt torr luft och blå himmel med fladdrande fjärilar som gör kontraster mot skyn,
vattnet är varmt och jag går med skrapade armbågar i svettig t-shirt.
men
utanför är det blött, grått, kallt och regnet öser ner mer än vad
jag bad om
tårna fryser och mitt huvud blir trött på att inte kunna andas tankar
när omgivningen är såhär inspirationsfri.

jag är gjord för bra väder.




Fri vers av Nattfjäril
Läst 493 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-10-23 14:15



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
trist när inspirationen inte står att finna...skriv om dina skrapade armbågar...det kan bli spännande
2004-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Nattfjäril
Nattfjäril