Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sjuk i en sjukhussäng, överlevare


Nattens symfonier

då bands orden ihop, osagda
bönfallande mantror kastades
vita väggar lekte tafatt

liten plastmugg av innehållsrika
hänsynslösa tillfredställelser serveras
under nattlig ångest
timmarna slår slaget för överlevnad
då kommer Jungfru Maria
med kalla tvättlappar

genom persiennernas glipor smiter rädslan ut,
rädslan att finnas död i någon annans säng
så jag tar ett piller för doktorn, jag tar ett piller för rumskompisen
gapar stort för flickan som är ny på jobbet


friska ögon stirrar






Fri vers av Laijza
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-15 05:03



Bookmark and Share


  aftermath
jag läser med stor behållning
ordvalen känns genomtänkta
ämnet fritt obundet
för läsaren
att tolka
bra!
2007-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang