Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
minns från ungdomen, en förälskelse som var så intensiv och snabbt överstånden


Inse - det är över

Jag ville nå dig
komma nära
du ville ha mig
vi var så kära

så ville du bara bort
jag blev som förstenad
tiden blev så kort
du var inte för mig menad

kan inte förstå
vill inte heller
jag fortsätter drömma
så kommer du nog ändå

så dum jag var
hur kunde jag drömma
så osannolikt
bara att glömma




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 295 gånger
Publicerad 2006-07-16 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP