Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I förnekelse men allt är över (hösten 2020)

Jag sitter vid det viktiga bordet i det avgörande rummet. Utanför dundrar slagorden, här inne i det innersta heliga flödar elden genom luften. Jag äger alla ord, vägda på guldvåg. Kommer aldrig acceptera förlust och nederlag, har Gud och nation på min sida.

Mina hand knuten i en stenhård näve, borde vara kärleken som lever vidare och styr stegen. Men jag kastar det åt sidan och fokuserar på andras tillkortakommanden. I slutändan lyssnar jag bara på mig själv. Saker utanför min kontroll vill jag förändra till vilket pris som helst, vända på skutan så jag vinner utan nåd.




Prosa av Henrik Sjöberg
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-09 13:02



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Fint, det där verkar svåra saker att brottas med
2020-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg