Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Okänd morgon

Det är tidigt, morgonrodnaden spiller sin färg.
Från berget är utsikten så bedräglig.
Vinden tar tag i mina känslor.
Lämnar mig lika fort i ett nolläge.

Valet ligger i mina händer trots allt.
Tiden ökar sin färd genom svart och vitt.

Jag riktar siktet allt för högt, allt får lågt.
Mellanläget flimrar förbi, ett renare alternativ.

Morgonluften fyller mig när jag navigerar labyrinten.
Stegen följer någon slags livshetta, ett okänt spår bland skärvorna.
Djupt där inne gnager frågorna med sina vassa tänder.




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-11 12:14



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Fint diktat om en oro, ja vi har ju ett val
2020-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg