Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Restriktionshöst

Nedstängning, isolering, ett endast litet hopp lever kvar här.
Någon gör för mycket, riskerar allas levnad.
Någon ropar, men ingen vågar komma nära.
Någon ber, bönen om lättnader av restriktionerna.

Det som var vid horisonten, har kommit hit nu.
Vi önskar så lite, det som läker alla sår.




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 86 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-12 18:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag vägrar att isolera mig inomhus.
2020-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg