Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskade älskade du

Älskade älskade du
jag vet att han var och är ditt liv
allt som du tänker på

Och inget kan stoppa dina rinnande tårar idag
och låt dem rinna och låt dem få ut allt som finns
i dej
smärtan som sitter så långt in att den känns
onåbar
smärtan som kommer tyna bort
snart snart
bara den får tillåtelse
och tid på sig
och när du får lite distans
kommer du att känna att det var skönt att du lät
den ta tid, att du orkade det
för då kommer du se på det med andra ögon

älskade älskade du

du har kärleken i kroppen




Fri vers av Nattfjäril
Läst 712 gånger
Publicerad 2004-10-23 17:13



Bookmark and Share


    olyckan
riktig underbar känsla jag får av denna texten :) tack
2005-07-01

  Tinisen
att någon sa så till mig när jag för några månader sen gjorde det jag var tvungen att göra. Släppa en man som var gift, men som jag verkligen hade känslor för.

Mycket bra skrivet!

/Tina
2004-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Nattfjäril
Nattfjäril