Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havets hemligheter narras mig

träden sjunger i vinden
böjer sig i en våldsam bugning
jag går vägen förbi dynerna
havet dansar i solens sista strålar
vattnet kastar sin last mot stranden
kvällen så skör och spröd
likt glas som bryts isär
där ute bland vågdalar och vitt skum
finns havets budskap och mening
men orden försvinner
stormen tar dem
far dem långt borta

natten faller över mig
suset av alla oceaner söver mig
jag försöker hålla mig kvar
vill finna hemligheten bortom horisonten
men jag somnar in och dör en stund




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-13 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg