Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

under den stora himlen

Jag såg månen växa
hjärtat svalde världen
det bultade här inne
kroppen stannade inte
stegen jag tog
tog jag för att orka
jag skar mig på isen
fötterna blödde
lämnade spår i snön

någon kunde se
någon kunde höra
någon kunde känna
under denna himmel
blå, så blå, så enorm.




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 101 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-15 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg