Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isen smälter - ville vara den som betydde något

några steg på rätt väg
du håller om mig
känner din värme
smälta isen

idag är jag här
ser mig omkring
beskriver vad jag ser
ett tomt rum
ett tomrum
med så många mellanrum

kan inte se alla alternativ
vill så gärna fatta det rätta besluten
så fast i det här ögonblicket

isen smälter
långsamt
känner vattnet rinna
ner över mitt ansikte
jag dricker girigt
för att överleva
för att betyda något
vara den som bryter isen
och ger upp inför en ny tillvaro
där alla känner mig




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 123 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-15 19:51



Bookmark and Share


  Coldasice VIP
Vackert.. det som dolts i snö..kommer fram i tö.
2020-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg