Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild som vanligt min


Vemodssång

Se hur skuggorna
av dina händer
sakta suddas ut
i takt med solens hädangång

ljuset jag gav endast till dig
borde jag gett till mig själv
dagarna leker kurragömma
samma dag överallt

så sakta
hittar jag den röda knappen
som fungerar på allt
gör mig hel
även om jag var det
från början till nu




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-11-17 13:51



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
ball dikt. dagarna leker faktiskt kurragömma även för mig. jag vaknade 12 inatt. har inte sovit sen dess. trött och vill rådig sitter jag och försöker fatta vad jag gör.
2020-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP