Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Deltar i det eviga spelet

Anslut dig till det eviga nätet.
Din personlighet flödar över när tiden är rätt.
Kvällen drar förbi på en sekund i skenet av skärmen.
Det attraktiva leendet som vinner världen smittar av sig.
En symfoni av färger dansar framför dig.
Den förträngda klaustrofobin finns där som ett underliggande eko.
Din tunna hud signalerar dig när tiden håller på att gått om intet.
Spelet är snart över men fortsätter ändå.




Fri vers av Henrik Sjöberg
Läst 87 gånger
Publicerad 2020-11-17 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg