Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

då står vi nakna

de stora orden
de far som stenar genom våra fönster
kraftfulla, knytnävar som krossar glaset

de stora orden
formar världen i heltäckande svart och vitt
de går genom själens öga med precision

det vackra raseras
allt som byggts upp så noggrant
till slut står alla obekvämt nakna
när orden tagit slut




Fri vers av Henrik Sjöberg
Läst 166 gånger
Publicerad 2020-11-18 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg