Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Erfarenheter, lärande, lidande


Sortera




Försöker sortera hur allt försvann
Att leva, att bo, att mista sin ro,
Men:
Ha kvar sin tro.

Att förstå hur fången en kropp kan vara-
men, sinnet lever och vill bli fritt.

Skaparandan vill leva
men kroppen är fången





Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 109 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-19 01:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet