Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar dagar

Runt om mig ser jag gräs,träd och vatten.
Det är så varmt!
Det är sommar,helt sommar.
Solen skiner över sjön.
Jag sitter ute.
Sommar jag älskar sommar!
Nu är den här!




Fri vers av Elli
Läst 268 gånger
Publicerad 2006-07-17 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elli

Mina favoriter
VACKERVACKERVACKER