Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perspektiv i gryningen

gryningen reser sig över landskapet
det som var innan är glömt nu
över oss tornar nu en ny dag
detta är ett nytt avsnitt
tillsammans, kan vi leva här




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 101 gånger
Publicerad 2020-11-19 11:34



Bookmark and Share


  siv birgitta.a. VIP
bra du har samma tankar som jag
2020-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg