Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grumliga vatten

våldet förökar sig
strömmen av liv förgiftas
rytmen är rubbad
musiken skorrar falskt

någon vrider tiden ur våra händer
någon vill lämna sina dolda fotavtryck
någon letar i grumliga vatten
någon gräver nya grunda gravar

hjälp oss att känna
känna som en riktig mänsklighet
även om vi är ofullkomliga
även om kommunikationen
ibland är bristfällig




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-19 20:00



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Fint, något eller någon kan var vår jord som talar indirekt genom coronan
2020-11-20

  AiA Maria den fria

Berörande ord av vikt som väger!

Tack!


”Grumligt vatten-låt stå-klarnar”
2020-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg