Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hösten 14


Signalement saknas ej

Jag skrev ner dina ord
Du försvann och kom aldrig tillbaka
Sökljuset över himlen kunde inte hitta dig
Vart tog du vägen

Jag beskrev dig så gott jag kunde
Ett signalement
Finns någon där ute
Som känner igen dig
Som känner som jag

Saknaden, en sten, tung och oviss
Saknaden, ett hjärta som slår i otakt
Saknaden, en rusig själ som inte fått nog

Jag kanske drömde allt
En vakendröm, så klar och verklig
Så djup att man aldrig vaknar
Så stor att allt ryms där

Vi pratade om allt
Om kallt som varmt
Vi var nu
Inte då
Eller sedan
Vi var nu




Fri vers av Henrik Sjöberg
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-24 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg