Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

emellan

Rytmen finns i luften
om du tittar riktigt noga och lyssnar ännu mer
så kommer du att känna det
att den är som en lätt spänning
som svävar
i det ögonblicket
som två fokuserar på den

vi dansar emellan




Fri vers av flickan och tigern
Läst 447 gånger
Publicerad 2006-07-17 18:30



Bookmark and Share


  Albert
allt är ju helt otroligt bra, du ser och känner och kan formulera det så fint, jag vet inte vad det är som är bra egentligen, hur du gör, kan inte ge konstruktiv kritik... tycker bara om det
måste ta bara en om dagen av det du skriver, tror jag...
2006-07-25
  > Nästa text
< Föregående

flickan och tigern
flickan och tigern