Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en tanke

Tänk att närvaro och frånvaro kan ligga
alldeles intill varann och skava

som vattnet äter upp sanden
i varje rörelse upp mot land




Fri vers av flickan och tigern
Läst 428 gånger
Publicerad 2006-07-17 18:32



Bookmark and Share


  Agnes
Helt osannolikt bra och glasklar sanning! Mycket snyggt fångat!
2006-08-02

  John B. Ax
ja, faktiskt. så är det.
2006-07-17
  > Nästa text
< Föregående

flickan och tigern
flickan och tigern