Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Söndergnagd


Världen brinner, the great reset.... Del 2

Ja, det är sant att världen brinner.
....men man tror att det är The Great Reset!

The Great Reset är faktiskt NWO, ja flera eller många vet, men inte i tillräcklig skara för att kunna ändra på förfarandet,
När världen brinner, brinner hjärtan, När hjärtan smulas sönder i fasor av allehanda sort, vill man inte se den verkan man skapat.

När världen brinner av en farsot som är mycket diskutabel i både film och skrift, ja då går det ju mycket för långt.
När film-makare gör filmer på löpande band om Virus 1 och Virus 2, då måste man börja tänka längre än förut har skett.

The Great Reset är inget annat än kommande bailin och tvång, tvång att sprutagifter i en människa som skriker nej. Tvång av enorma proportioner kommer tynga människor.

The Great Reset är inte annat än en av alla stora kvävande lögner som man lätt som en plätt smakar på och SVÄLJER!

Vi har alla ansvar emot oss själva, att vara riktigt sanna, vår undran måste tittas noga på så att vi inte stapplar runt och går den fega och felaktiga vägen.

/ ©Maria





Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 98 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-28 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet