Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Flyg lågt

Hon får din röst
ur balans
dina händer
att vibrera
på okänd frekvens
hennes blickar
fångar dina gröna
energin blir rosa bubbelvin

hon får ditt bröst
hetta till med fladder
du bekantar dig
med hennes hud

livet är skinande dimmigt
orden ramlar
i en liten bokstavshög
kommer ut fel som
kylskåpsmagneter

flyg lågt
så du inte ramlar





Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-12-03 22:32



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
nu läste jag den fort. det är fint flyt i texten. gillar.
2020-12-05

  SatansSon VIP
nu läste jag den fort. det är fint flyt i texten. gillar.
2020-12-05

  Lustverket VIP
Kylskåpsmagneter ja!

Cool text, makalös bild :)
2020-12-04

  SatansSon VIP
jag har inte varit kär på 40 år så jag klarar inte kommentera denna text.
2020-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP