Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storslagna världar

Hjärtat slår hektiskt
Och hjärnan säger sitt nej
Storslagna världar




Bunden vers (Haiku) av skärva
Läst 60 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-04 19:46



Bookmark and Share


  Horace
på tröskeln stanna
och känna sig för
är inte helt fel
och hjärtat
gör sitt
jobb
2020-12-05
  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva