Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I bruk är gåtans ord igen, som lilla ”Steget i vår tid”...


låt orden dansa

non sense menuettens Ptyx

le åt ordet Styx







Bunden vers av Horace
Läst 107 gånger
Publicerad 2020-12-05 10:20



Bookmark and Share


  karenina VIP
"le åt ordet styx" vilken slutkläm :)
2020-12-05

  alicja lappalainen VIP
Stéphane Mallarmé
2020-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace