Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mamma, kommer det en jul efter det här?

jag vet att frågor inte alltid har ett svar

men ändå formas läpparna kring orden

 

det som tycktes så självklart oss givet

kan i stunder när livet ställs på sin spets

påminna om hur världen tvekar

 

det enda jag vet är

att vi oftare borde stanna upp

och njuta av det finaste vi har

låta de älskade vara oss nära

låta tiden omfamna att vi möts

när promenader och telefonsamtal överröstar

coronas grepp om året vi färdas i

 




Fri vers av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-12-06 14:09



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Det finns fler frågor än svar just nu. Men tiden som är nu väcker eftertankar. Vi borde alla dagar av framtid verkligen lära oss att stanna upp, precis somndu skriver.
2020-12-06
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP