Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagdrömmeri

Så naivt och storslaget.
Stora fantasier och utopier.
Drömmare bland drömmar.
Tiden, talar den för mig?

Jag önskar mig en vit duk.
Jag önskar att måla den färdig.
Blir den någonsin klar?

Jag drömmer om en lättare dag.
Är jag möjligen blåögd,
eller är jag ägd av en grandios känsla.




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-08 16:41



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Reflekterar
kanske är vägen
till duken
motivet...

Tack!
2020-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg