Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sura gubbar tjurar

Klicke di klack
låter det när hon går
flänger och far
i korridoren och stör
biter sura remmar,
klipper navelsträngar
sura gubbar tjurar
och suckar


Klicke di klack
slänger hon med håret
i dyra klackskor:
retsamma, lackade
läpparna lila
hon klär nog i fuskpäls
så vänder hon klacken –
och går




Bunden vers av minblekakind VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-12-12 13:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En Qvinna som vet vad Hon vill. Och ingen gubbe kan vara still. När Hon går med höga klackar då blir vi män som förbytta - en klassig, glassig kvinna när Hon är som allra bäst!!

En härlig beskrivning av det bästa vi män vet - en Qvinna. Som också är het?!
2022-10-04

  Domenico VIP
Razorsharp!
2020-12-12

  SatansSon VIP
Fuskpäls och highheels mitt i vintern. Bra
2020-12-12

  Larz Gustafsson VIP
Och en dag blir hon en sur gammal kärring.
2020-12-12
  > Nästa text
< Föregående

minblekakind
minblekakind VIP