Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den eviga utsikten

utsikten från min balkong
himlens skogar växer i blått och svart
stjärnornas avlägsenhet
satelliternas spårljus
i en bestämd kurs
här nere vandrar vi våra banor

utsikten från min balkong
ensam i den expanderande rymden
lätt som en fjäder flyter jag
här uppe där inget kan bekomma mig
gravitationens grep når inte hit
universums vågor når min kropp




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-13 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg