Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MITT HJÄRTA

Mitt hjärta är av sömmar
som satts ihop med stift,
för att hålla alla drömmar
som flyger ut på drift.

Mitt hjärta bär en längtan
efter mening och av mål.
Det bär en evig trängtan
om att fylla varje hål.

Så tacksam för ett hjärta
som leder mig i allt...
Ihopfogat trots smärta
som inte gjort det kallt.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-19 20:26



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
den sista strofen allra bäst
men jättefin
2020-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP