Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
från 1994 med små justeringar 2020


Jag strävar efter dig

jag önskar alltid för mycket
når aldrig toppen
når aldrig toppen

men jag vill ändå mer
jag ser… jag ser
en stig mörkret
din lykta leder mig
på rätt väg
för mig

jag stävar efter dig
i det jag gör
eller det jag försöker att göra
jag vill se ditt ansikte
ditt goda ansikte
jag vill röra vid dig
jag vill hålla om dig
jag vill göra dig lycklig
jag vill göra mitt bästa
mitt bästa för dig




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-21 11:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg