Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan

 

 

I väntan på ljusare tider,
sätt dig och läs en bok.
Medan du vänder bladen,
märker du, tiden går fort.
Dröm dig till varmare länder,
eller till snöiga berg.
Då kan du slippa blåsten
som går genom ben och märj.
På biblioteket finns böcker
som passar för en och var.
Och lånar du några stycken,
så räcker de många da´r.

 

(Förhoppningsvis har du ett
bibliotek i närheten, som inte
är helt stängt.)

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2020-12-27 10:53



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
En väldigt fin text , jag brukar läsa en hel del o då går tiden de stämmer :)
2023-10-16

  Lars Hedlin
En mycket bra och fin text!
2021-01-18

  Anya VIP
Tycker om fridfullheten här....och acceptansen. Ta vara på dagen fast det fortfarande är mörkt.
2021-01-02

  Maj-Lis VIP
En bra tanke
2020-12-29

  Bibbi VIP
Visdom på hög nivå.
2020-12-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Tack, för denna uppmuntran till läsning! Från en bokslukare av stora mått sedan barndomen. Tänk alla världar man fått se inifrån.
2020-12-28

  Eva Helene VIP
Fint, klokt och vackert i bunden form!
2020-12-28

  Olof Lagerhorn VIP
En skickligt utvecklad bild som
visar på läsandets och böckernas
betydelse.
2020-12-28

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om böckernas betydelse i våra liv!
2020-12-28

  Niliboy
Ålder å krämpor sätter stop, men inte dagens evangelium!
2020-12-27

  morgonstjärna VIP
biblioteket är coronastängt
2020-12-27

  Örjan Noreheim
Fin text där boken med bladen finns med. Drömmar med känslor som passar in i den tid vi befinner oss i. Skriva, läsa och dela med sig.

2020-12-27

    Birgersdotter VIP
Läser julklappsböcker medan snön vräker ner!
2020-12-27
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP