Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev den för längesen på sockerdricka. Blev väl halft nöjd, men det är ju ändå kul att visa vad man skrev för längesen ^^


Hål

Hål
Ett sånt man sugs in i
Hela kroppen lixom darrar till
och sen sugs man in i det
Hål
Ett sånt har jag i magen

"Det får du aldrig veta"
"Är det hemligt?"

Jag ska klara mej en dag
utan dej
och kanske utan
hål
fyller mig

Man ska klara sig utan
katastrofer i hjärnan
Men det är oundvikligt
Tar man bort något
Blir det bara ett hål
Hålen är min katastrof

Ett stort hål i magen
Äter upp mig inifrån
Inget äter upp mig

För varje hål du gör
ska jag göra dubbelt så många

Med ett växande hål i magen
ska du få se insidan
tankarna
och jag ska vända ut och in
på mig själv.

Hål som inte går att stoppa,
det går inte att stoppa dig.




Fri vers av hell.o.kitty
Läst 234 gånger
Publicerad 2006-07-18 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hell.o.kitty
hell.o.kitty