Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mestadels mulet

Molnens tunga magar hänger nakna
du dyker som en tidens plogbill ner i.

Andra ord samlas i en silo
där de snart är flygga
utan nycklar och i samma punkt
omställningstider och ett staket
hejdar ljuset i skuggans institut.

Avståndet fann oss där strömmen
ur drömmen färdas med dina andetag.

Pappersmakulatur har svårt att ruttna
allt har inte återkommit om vi bara
kan tänka så långt.

Sluttidens salt har krympt
våren kommer tidigare i år.




Fri vers (Fri form) av Ulf D VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-01-01 12:00



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Du är svår men tycker mycket om dina svårtydda texter!
2021-02-01

    ej medlem längre
Jag tycker särskilt mycket om ordet flygga och att orden samlas intill dess. Det och att sluttidens salt har krympt.

2021-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Ulf D
Ulf D VIP