Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar på vinden

När allting brister
och alla samtal är tvister
Så vill jag bara lägga mig ner på marken
och skrika så det hörs över hela parken

Tårarna rullar ner för kinden
där jag sitter gömd på vinden

Glädjen är borta
och alla leenden korta
Livet blir en smärtfylld plåga
det finns inte längre någon livslåga

Men jag har tur som har dig
som kan rädda mig
Rädda mig från all smärta
som finns djupt in i mitt hjärta

Ibland vet jag inte vad det är jag vill
vart jag ska gå, eller vem jag ska springa till

I mitt liv finns bara några få
som långsamt till mitt hjärta får gå
Det är bara er som jag sparar där
Det är bara er jag älskar och önskar att vore här

Att ni höll om mig
och sa; vi finns här för dig
Era armar runt min kropp
snälla, låt det aldrig bli ett stopp

En ängel utan vingar
jag hoppas att jag dig ej tvingar
Att vara speciell för mej
snälla säg aldrig nej

Jag vill hoppa ut från mitt fönster
och följa natthimlens mönster
Tillsammans med dig vill jag gå
bara vi två

Ur stereon hörs balladen om Fredrik Åkare och Cecilia Lind
och återigen rullar tårarna ner för min kind

Du är så mycket mer än en vän
om du inte förstått det än
Vad som än händer så finns du alltid i mitt hjärta
och lättar på all min smärta




Fri vers av Elie
Läst 287 gånger
Publicerad 2006-07-18 23:10



Bookmark and Share


    Bim
Så fint skrivet om allt som bor där inne av både hopp och förtvivlan.Hälsn.Bim
2006-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Elie