Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kjol vitare än sanden

Jag vill springa på stranden
i en kjol vitare än sanden
Kjolen fladdrar i vinden
och jag blir rosa om kinden

När jag snubblar och ramlar
vill jag att du skiter i snäckorna du samlar
Ge mig din hand och dra upp mig i din famn
i mitt öra du viskar mitt namn

Du är en av dom jag alltid minns
och jag är så glad att du finns




Fri vers av Elie
Läst 284 gånger
Publicerad 2006-07-18 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elie