Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

100 grader

vattnet kokade över
orden som du sa brändes
orden som jag sa kändes
märket av tid på tunn hud
såren grävde djupt




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-03 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg