Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Till de ofärdigas lov. ..)


Konfirmering



En Brits finns för de
Barhuvade

På avbytarbänken
Inget nytt,bara gammalt
Avskrap

Ungdoms ordförandena
Vill komma in och leka
Makt.

Först måste de omskäras

De barhuvade går sin väg
Ner till sjön för att ta sig
sin gratis kallsup

Ingen ser dem mer
Och de ser inte ner
Bara upp,

Det är därför
De är barhuvade.

När solen lyser på
deras förvånade
Ansikten

Då de insåg att
Deras verklighet

Det oerhörda

varit som osynlig
Inför Världen. ..



Hela tiden.








Fri vers av Sefarge VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-01-07 20:39



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Underbart härligt.
Dopet som till himmelen bär,
där alla är lika som bär
inför santa Per
2021-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP