Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du lilla låtsasmänniska

Du lilla låtsasmänniska, jorden är inte värd dej
Du lilla låtsasmänniska, dina andetag kommer att
vara ingraverade i mina steg
de finns där varje dag
Du lilla låtsasmänniska
du ligger där nu, kall, stel och jag kan inte göra något
Du lilla låtsasmänniska med ögon varma som eld
Du lilla låtsasmänniska med närvaro och tankar som jag
Du lilla låtsasmänniska som varit en del av mitt liv i långa år
Du lilla låtsasmänniska som bara är du, ligger inte där längre
jag ser det så tydligt
Du lilla låtsasmänniska befinner dej någon helt annanstans
där du har ro

Sov nu sött älskade lilla låtsasmänniska
jag kommer aldrig glömma dej






Fri vers av Nattfjäril
Läst 634 gånger
Publicerad 2004-10-24 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattfjäril
Nattfjäril