Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jälkiloiste - Efterglöd


Rakastan jälkikäteen
nykyhetken läsnäolo
palaa liian voimakkaasti

uskallan vain koskettaa
jälkiloistetta
kun olet jättänyt näyttämön
niin tyhjäksi
ettei ajatuksia kuulu

otan sanat, jotka jätit
puhallan niihin eloa
"Tulkoon valo!"

ja savu nousee varovasti esiin
kuin näky

Översättning till finska av "Efterglöd"
https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1400376




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-11 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP



Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös