Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konserten

Långsamma toner i en snabb takt
en bas som vibrerar med trummorna
skinnen på pukorna vibrerar till sången
den gälla rösten spyr galla över politiker
och jag har betalat 120kr för att komma in
ölen kostar 55kr och jag måste visa legitimation
en tonårstjej försöker snacka till sig en halmstadcider
den blekfete punkaren tittar på de häftiga T-shirtsen utanför
vi är alla blåsta på lika mycket pengar men vi svettas ihop
och tillsammans upplever vi \"the time of our lives\" i svett
och bandet skriker \"Fuck you\" för att vi inte röjer järnet

jag spydde efter midnatt

det var en bra kväll




Fri vers av Landgren
Läst 312 gånger
Publicerad 2006-07-19 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Landgren
Landgren

Mina favoriter
Döden