Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Summering efter en sommar och höst i isolering som varande i riskgrupp.


Borta bra men hemma bäst.


Det har varit en rik sommar

trots isolering och ensamhet


Barnen har tagit ut mig på

utflykter av allehanda slag


Ekeby våtmark Eskilstuna

en mängd unika fågelarter

medtagen mat av två döttrar


Ängsö slott och kyrka med

påföljande grillning vid

Mälarens vackra strand


Björnön också vid Mälaren

vi kunde äta på restaurang

dotter och jag i strålande sol


Anundshög gravfält med

gravar ända från vikingatid

mat ute i det fria också i sol


Midsommar utomhus hos son


I vår familj har vi upptäckt

att det finns mycket att göra

trots isolering i riskgrupp

om man är lite uppfinningsrik


Men trots detta är min summering

"Borta bra men hemma bäst!"...








Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-01-19 13:33



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Bravo Bibbi! :-)
2021-01-25

  Niliboy
Jag trivs också hemma, men du har så många barn som bryr sig om dig. Så trevligt!
2021-01-21

  Eva Helene VIP
Så fint och förnöjsamt!
2021-01-20

  Eva Langrath VIP
Fin summering av livet under pandemin.
2021-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP