Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NATTGAMMAL IS



jag färdas
över nattgammal is
och jag vet inte
vad som skrämmer mig mest

att isen ska brista
eller inte

1992





Fri vers av Pernilla Fredriksson VIP
Läst 549 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-19 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Fredriksson
Pernilla Fredriksson VIP