Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den kärleken

 


den där kärleken som ömmade och sved

och bubblade och sjöng; jag önskar den inte ogjord

men vill inte ha den igen

 

en av alla ensamma, sömnlösa nätter 

rev jag äntligen ditt minne i bitar

och kastade i kakelugnen

 

aldrig har den kärleken

värmt mig mer än just då 

 

 

2024




Fri vers av Pernilla Fredriksson VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-06 09:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Fredriksson
Pernilla Fredriksson VIP