Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är här

en gång, en enda,

strök du  mig mjukt  över kinden

och sa: tänk att du är här,

att du är här igen

 

och sedan

brast din röst på nytt

 

en gång, en enda,

lät du mig ana

en strimma av äkta ömhet

 

och den räckte till 

 

2024

 




Fri vers av Pernilla Fredriksson VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-01-31 10:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Fredriksson
Pernilla Fredriksson VIP