Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen in

 

 


nästa gång

ångesten knackar på

och viskar i brevinkastet

"släpp in mig

låt mig riva sönder

ditt bröst"

 

då ska jag inte tveka

utan slå upp dörren

och ropa

"välkommen in!"

 

 

2023

 




Fri vers av Pernilla Fredriksson VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-06-14 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Fredriksson
Pernilla Fredriksson VIP